Netbaseret obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse §9 | Læs mere her
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Netbaseret obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse §9

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse §9 som et netbaseret kursus

Målgruppe
Uddannelsen er til alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere, som skal have den lovpligtige uddannelse, samt andre med interesse i arbejdsmiljø.

Tilmeld her

Netbaseret
Uddannelsen er netbaseret, hvilket giver dig en stor fleksibilitet til at gennemføre uddannelsen, da du har 3-7 uger til at gennemføre det 22 timers forløb. Du har rig mulighed for at tilpasse uddannelsesforløbet til dig selv, din viden og forudsætninger, mens du stadig får en masse praktisk involvering, da du i opgaveløsningerne kommer til at arbejde aktivt med arbejdsmiljøet ude i jeres virksomhed. Dermed er du klædt bedst muligt på til at indgå som en aktiv spiller i jeres arbejdsmiljøorganisation.

Uddannelsen
Du kommer i uddannelsesforløbet bredt rundt i arbejdsmiljøet lige fra klassiske, operationelle områder med fysisk, ergonomisk, kemisk, biologisk og psykisk arbejdsmiljø til de strategiske emner som systematisk arbejdsmiljø indsats og APV, forebyggelse, anmeldelse og analyse af ulykker samt oplæring, instruktion og tilsyn med arbejdets udførelse, så du får en helhedsorienteret forståelse for arbejdsmiljøområdet.

Uddannelsen sætter især fokus på arbejdsmiljøorganisationens (AMO) rolle i arbejdsmiljøindsatsen i jeres virksomhed, herunder

 • Principper for samarbejde
  Du lærer om principper for samarbejde, formidling og pædagogiske virkemidler der kan anvendes i arbejdsmiljøorganisationen (AMO), herunder arbejdsmiljødrøftelsen.

 • Arbejdsmiljøaktører
  Du lærer om AMO’s samarbejdsrelationer til andre arbejdsmiljøaktører, herunder arbejdsmiljørådgivere, branchearbejdsmiljøråd og Arbejdstilsynet.

 • AMO’s opgaver og funktion
  Du lærer om AMO’s opgaver og funktion i virksomheden, herunder deltagelse i den årlige arbejdsmiljødrøftelse.

 • Forebyggelse
  Du lærer om AMO’s planlægning og gennemførelse af det forebyggende arbejdsmiljøarbejde i virksomheden, herunder forebyggelse af ulykker og erhvervssygdomme.

Det praktiske forløb
Uddannelsesforløbet starter med 4 timers tilstedeværelsesundervisning, hvorefter det resterende forløb foregår online. Som en del af forløbet skal du blandt andet udarbejde en praktisk opgave, som underviseren giver dig feedback på. Du skal også gennemføre en obligatorisk evaluering af dit uddannelsesforløb.

Tidslinje for netbaseret AMU §9

Formalia
Tilmelding er bindende, og hvis du ønsker at ændre kursustilmeldingen, skal du kontakte MitKursus.dk support på 70 27 64 84 eller support@mitkursus.dk.

Du kan overdrage din tilmelding til en kollega, hvilket dog skal gøres senest 1 hverdag før tilstedeværelsesundervisningen.
Du kan blive flyttet til et andet kursus (en anden tilstedeværelsesundervisning), hvilket dog skal ske senest 7 dage før, ellers betales et flytningsgebyr på 50% af kursusprisen.
Ønsker du at blive afmeldt kurset, skal dette ske senest 4 uger før tilstedeværelsesundervisningen. Ved afmelding mindre end 3 uger før, betales 50% af kursusprisen og ved afmelding mindre end 1 uge før eller ved udeblivelse betales 100% af kursusprisen.
Ændring, flytning eller afmelding gælder først, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse herom.

 • Aflysning
  Vi forbeholder os ret til aflysning eller flytning af kurset ved manglende tilmeldinger eller andre omstændigheder. I så fald vil du blive tilbudt fri overflytning til et andet kursus eller den fulde kursuspris refunderet.

 • Betaling
  Kursusprisen skal være betalt inden tilstedeværelsesundervisningen. Vi forbeholder os i øvrigt ret til at tilbageholde uddannelsesbeviset indtil betaling er registreret modtaget. Pris pr. deltager er kr. 3.250,- ekskl. moms.

For yderligere information kontakt
MitKursus.dk support på 70 27 64 84 eller support@mitkursus.dk

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Sønderborg
Odense
Kolding
Næstved
Aarhus
Herlev
View in english