Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Sikkerhed og arbejdsmiljø

ARBEJDSMILJØEksperten rådgiver og arrangerer i dag kurser for en lang række virksomheder og organisationer inden for såvel landbaseret som offshore industri. Gennem uddannelse i bl.a. sikkerhedskultur, korrekt adfærd, bevidsthed og sikkerhedsmæssig optimering af arbejdspladsen kan vi minimere de konkrete risici, der findes på enhver moderne arbejdsplads.

Virksomhedsbesøg
Når ARBEJDSMILJØEkspertens professionelle kursuskonsulenter besøger din virksomhed, produktion og medarbejdere, ser vi jer med helt nye øjne – og det er altid sundt! Det gamle ordsprog om, at ”nye koste fejer bedst”, er nemlig ikke helt forkert. Vi kan afdække de potentielle farer og uhensigtsmæssigheder, som let kan overses i dagligdagen, når alle har travlt, uanset om der er tale om lysindfald, arbejdsstillinger, lagerindretning m.m.

Skræddersyet kursus
ARBEJDSMILJØEksperten tilrettelægger et skræddersyet kursus for virksomhedens arbejdsmiljøorganisation, der kommer med konkrete forslag til, hvad der kan og bør ændres her og nu samt løbende. Et kursus inden for sikkerhed og arbejdsmiljø har dog ikke kun til formål at påpege nuværende kritiske områder. Hos ARBEJDSMILJØEksperten mener vi nemlig, at det er ligeså vigtigt at træne arbejdsmiljøorganisationen i at tænke og se anderledes på deres arbejdsplads, så der fremover skabes langsigtede og holdbare løsninger, der højner sikkerheden ved ikke at overlade noget til tilfældighederne.

ARBEJDSMILJØEksperten følger altid op på kurset. Vi gennemgår, hvad der er sket af nye tiltag, og om de fungerer efter hensigten.

For yderligere information kontakt
Projektkoordinator, Pia Hynding Jacobsen, Telefon 8236 3670, E-mail: mail@ameksperten.dk.

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere
Interesseret i dette kursus?
Der er endnu ingen skemalagte kurser, men udfyld denne formular, så vender vi tilbage med info om muligheder og kommende kursusdatoer

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Odense
Kolding
Næstved
Sønderborg
View in english
ame-spinner