Kursus:

Sikkerhed og arbejdsmiljø

Der er pt. ingen planlagte datoer for Sikkerhed og arbejdsmiljø.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at hjælpe dig

Når ARBEJDSMILJØEkspertens professionelle kursuskonsulenter besøger din virksomhed, produktion og medarbejdere, ser vi jer med helt nye øjne – og det er altid sundt! Det gamle ordsprog om, at ”nye koste fejer bedst”, er nemlig ikke helt forkert. Vi kan afdække de potentielle farer og uhensigtsmæssigheder, som let kan overses i dagligdagen, når alle har travlt, uanset om der er tale om lysindfald, arbejdsstillinger, lagerindretning m.m.

ARBEJDSMILJØEksperten rådgiver og arrangerer i dag kurser for en lang række virksomheder og organisationer inden for såvel landbaseret som offshore industri. Gennem uddannelse i bl.a. sikkerhedskultur, korrekt adfærd, bevidsthed og sikkerhedsmæssig optimering af arbejdspladsen kan vi minimere de konkrete risici, der findes på enhver moderne arbejdsplads.

ARBEJDSMILJØEksperten tilrettelægger et skræddersyet kursus for virksomhedens arbejdsmiljøorganisation, der kommer med konkrete forslag til, hvad der kan og bør ændres her og nu samt løbende. Et kursus inden for sikkerhed og arbejdsmiljø har dog ikke kun til formål at påpege nuværende kritiske områder. Hos ARBEJDSMILJØEksperten mener vi nemlig, at det er ligeså vigtigt at træne arbejdsmiljøorganisationen i at tænke og se anderledes på deres arbejdsplads, så der fremover skabes langsigtede og holdbare løsninger, der højner sikkerheden ved ikke at overlade noget til tilfældighederne.

ARBEJDSMILJØEksperten følger altid op på kurset. Vi gennemgår, hvad der er sket af nye tiltag, og om de fungerer efter hensigten.

For yderligere information kontakt

 Projektkoordinator, Pia Hynding Jacobsen, Telefon 8236 3670, E-mail: mail@ameksperten.dk.