Ny medarbejder i Esbjerg

Pernille Pedersen

ARBEJDSMILJØEksperten kan med glæde oplyse, at vi pr. 5. januar 2015 har ansat Pernille Pedersen som rådgiver på det ergonomiske område.

Pernille er uddannet ergoterapeut med speciale i arbejdsmiljø og har for nylig afsluttet en kandidat i folkesundhedsvidenskab/maritime sundhed og sikkerhed.

Under kandidat uddannelsen har hun været i praktik hos Maersk Oil, hvor hun hovedsagelig har arbejdet med arbejdsmiljø og ulykkesstatistikker.

Ligeledes har hun skrevet speciale opgave for Siemens Wind Power, omhandlende "slips, trips and falls” blandt offshore vindmøllearbejdere, og i den forbindelse har hun været med til at udvikle en sikkerhedskampagne og sikkerhedsvideo med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet.

Pernille kommer fra en stilling hos Vestas Blades som HSE Coordinator. Hendes primære arbejdsopgaver hos Vestas bestod i at varetage HSE ledelsesopgaver, lave "Risk Assessment", følge op på lovkrav og APV´er, udarbejde statistikker og analyser og undervise i "Safety awareness". Herudover sad hun i en gruppe som varetager farlig gods, og var endvidere hovedansvarlig for ergonomien på Vestas fabrikkerne i DK.

Pernille er således rigtig godt klædt på til at hjælpe jer med jeres arbejdsmiljøarbejde.

Kontakt Pernille på:

  • Tlf. 5336 8111
  • mail: pp@ameksperten.dk

Følg Pernille på LinkedIn