Fokus på computerarbejdspladsen

VIBRATION - GODE STOLE- HÆVE/SÆNKEBORDE - ERGONOMISKE MUS - BLÆNDEFRIT LYS.

GOD KONTORERGONOMI LØNNER SIG!

God ergonomi er en væsentlig del af personaleplejen. Det hindrer fysisk og psykisk nedslidning, reducerer sygefraværet, giver større effektivitet, større ansvarlighed og bedre trivsel på arbejdspladsen.

Smerter i ryg, nakke, skuldre, arme og hænder er hyppige symptomer, som opstår ved edb-arbejde. Stillesiddende arbejde, fastlåste arbejdsstillinger, forkert indstilling af møbler og dårlige vaner er nogle af de mest almindelige årsager.

Ved at investere i bedre ergonomi får din virksomhed flere kreative, stabile, glade og effektive medarbejdere, og medarbejderne undgår unødige belastninger og trusler på helbredet.

Der er derfor god økonomi i forebyggelse.

ARBEJDSMILJØEksperten har stærkt fokus på handlemuligheder for den enkelte og ser det som et vigtigt element, at den enkelte medarbejder bliver motiveret til at være opmærksom på eget helbred, samt bruge arbejdspladsens muligheder for tilpasning. Ergonomiske mus og gode møbler giver kun god ergonomi, hvis de bruges på den rigtige måde.

Vær på forkant og lad os gennemgå dine edb-arbejdspladser med henblik på at fremme bevidstheden og evnen til at se muligheder hos den enkelte, så alle tager større ansvar for sig selv og hinanden.

Hos ARBEJDSMILJØEksperten har vi mange års erfaring i implementering af sundhedsskabende aktiviteter. Og vi tilpasser ethvert forløb til den enkelte virksomhed og den enkelte medarbejder