ACHILLES - Hvordan kommer vi med?

NÅR I VIL HAVE MERE ARBEJDE I DEN OFFSHORE RELATEREDE SEKTOR – EKSEMPELVIS SOM SVEJSE-, STILLADS-, ISOLATØR-, MALERFIRMA ELLER ANDRE DER KUNNE TÆNKES AT FORSYNE SEKTOREN - STILLES DER STRENGE KRAV – DET VED VI ALLEREDE!

i Norge har det længe været et must og er nu også godt på vej til at blive standard i Danmark – vi taler her om Achilles, der kvalificerer og overvåger leverandører for de største offshore relaterede virksomheder i Danmark og Norge. De garanterer hermed, at i ikke udgør en for stor risiko i deres forsyningskæde.

Der er overordnet 4 krav, der skal være opfyldt og dokumenteret:

 

 

 

 

 

 

Umiddelbart kan det synes nemt, men alt for mange har haft svært ved og/eller har brugt alt for megen tid på at besvare de mange komplekse online spørgsmål, der stilles blot for at blive prækvalificeret leverandør. 

i de seneste år har vi derfor samlet en stribe positive referencer, hvor udfordringerne er blevet løst – en del af disse har samtidigt fået generelt bedre styr på deres arbejdsmiljøarbejde, hvorefter det syntes let at svare for sig - både overfor deres kunder, men naturligvis også hos Achilles.

Der findes en lidt lettere version kaldet sellihca – denne har dog kun gyldighed i forsyningssektoren.

ARBEJDSMILJØEksperten kan hjælpe din virksomhed med at opfylde de krav, der stilles, så du nemt og hurtigt er med på banen – altså der hvor mulighederne for arbejde ligger.

Vort job er blot at gøre det sikkert – også for jer!