Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Kemisk outsourcing

Krav ved arbejde med stoffer og materialer

For arbejde med alle typer af stoffer og materialer gælder, at arbejdet skal planlægges, tilrettelægges og udføres, så det er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt. Heri ligger:

  • At unødig påvirkning fra stoffer og materialer skal undgås.
  • At påvirkninger fra stoffer og materialer under arbejdet skal nedbringes så meget, som det er teknisk rimeligt.
  • At fastsatte grænseværdier skal overholdes.

Dette gælder for ethvert arbejde med farlige stoffer og materialer. Det vil sige fremstilling, anvendelse, håndtering og for alle led i arbejdsprocessen, herunder klargøring og efterbehandling.

Det gælder også for de arbejdsprocesser, hvor der er risiko for udsættelse for farlige stoffer og materialer, som fx røg i forbindelse med brandslukning eller udsættelse for farlige stoffer i forbindelse med arbejde i forurenet jord.

Arbejde med epoxy, isocyanater, bly, træsorten Pao Ferro og asfaltmaterialer skal ske i overensstemmelse med de særlige krav i bilag 1-4 i bekendtgørelse om arbejde med stoffer og materialer og i de relevante AT-vejledninger.

(Kilde: AT.dk)

 

Har du brug for hjælp?

Vores erfaring fortæller os, at mange virksomheder synes, det er udfordrende at få tilstrækkelig viden og overblik over kemikalierne. Et grundigt overblik er fundamentet i en systematisk håndtering af kemikalier så virksomheden kan tage ansvar for medarbejderne og miljøet i overensstemmelse med gældende lovgivning.

ARBEJDSMILJØEksperten har gennem mange år hjulpet hundredvis af virksomheder med håndtering af kemikalier. Og nu hvor digitaliseringen brager afsted så har vi selvfølgelig valgt at lave en elektronisk løsning! Ved håndtering af kemikalier. Derfor tilbyder vi som en del at vores løsning at I kan få adgang til alt udarbejdet materiale via vores Quentic software, hvad enten det er via telefon, pc eller tablet.

 

Bestil et uforpligtende tilbud på kemisk outsourcing

1. Klik på knappen nedenfor.

2. Udfyld formularen med de konkrete informationer for din virksomhed.

3. Du bliver kontaktet hurtigst muligt, oftest inden for 24 timer.

Tilbud på kemisk outsourcing

 

Hvad er digital kemikaliehåndtering?

Se videoen der giver et eksempel på samarbejdet mellem din virksomhed og ARBEJDSMILJØEksperten, som outsourcing partner til din virksomhed, når I skal have hjælp til jeres kemikaliehåndtering.

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Odense
Kolding
Næstved
Sønderborg
View in english
ame-spinner