Sæt arbejdsmiljøet i system

Sæt sikkerhed og arbejdsmiljø i system i jeres virksomhed.

Improve er et elektronisk ledelsessystem til styring af dokumenter og registreringer vedrørende kvalitet og miljø samt sikkerhed og sundhed iht. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 16949, EMAS mv.

Improve retter sig mod produktions-, handels- og servicevirksomheder samt såvel private som offentlige institutioner.

Improve er opbygget i moduler inden for henholdsvis kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. I får et system, der er skræddersyet til jeres virksomhed, idet I sammensætter jeres system af præcis de moduler, I har brug for.

Inden for sikkerhed og arbejdsmiljø har Improve f.eks. moduler, der anvendes til:

  • Registrering af arbejdsskader og nærved-ulykker
  • Risikovurdering
  • Arbejdspladsbrugsanvisninger
  • Handlingsplaner
  • Forbedringsforslag

Med Improve kan I styre alle dokumenter og registreringer i sikkerhedsarbejdet. Processer og arbejdsgange bliver automatiske, og medarbejderne sikres hurtig og nem adgang til relevant information. I opnår overskuelighed og overblik. Systemet leverer alle de statistikker, I har brug for.

Med Improve får I overblik og sikrer, at informationerne på en nem og overskuelig måde bliver tilgængelige i hele virksomheden.

Arbejdsgangen bliver lettet, det sikres, at procedurerne overholdes, når man styrer sikkerhed og arbejdsmiljø med Improve.

Improve kan udveksle data med en lang række andre typer software i jeres virksomhed, hvilket sikrer sammenhæng.

Systemet bygger på Microsoft Office produkter, som brugerne kender i forvejen, det er derfor meget let at lære at bruge. Med et minimum af træning bliver I selvkørende og slipper for dyre konsulenttimer!

Kontakt os for yderligere oplysninger på telefon 8236 3670 eller E-mail mail@ameksperten.dk

Personlig betjening
Tlf. 82363670

Jeg vil gerne kontaktes