Quentic – HSE løsning
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Quentic | HSE løsning

Én samlet løsning fra Quentic og ARBEJDSMILJØEksperten.
Softwareløsninger og konsulentbistand fra én kilde.

Få en 360 graders HSE løsning
Du og dine medarbejdere kan koncentrere sig om jeres kerneforretning. Ved hjælp af et tværgående samarbejde mellem jer, ARBEJDSMILJØEksperten og Quentic kommer der styr på alle aspekter i arbejdsmiljøarbejdet. ARBEJDSMILJØEksperten sørger for, at I lever op til gældende standarder og aktuel lovgiving. Quentic sørger for, gennem vores gennemprøvede 360 graders HSE software, at systematisere og strukturere processer og data, så det giver mening for lige netop jeres virksomhed.

Sådan fungerer det
ARBEJDSMILJØEksperten rådgiver virksomheder i sikkerhed og arbejdsmiljø og anvender Quentic software i alle kundeløsninger. ARBEJDSMILJØEksperten kombinerer menneskelig viden og knowhow med et unikt værktøj, der kan registrere, dokumentere, skabe overblik og styring. Ved hjælp af Quentic software skaber ARBEJDSMILJØEksperten løsninger på konkrete problemstillinger i hver enkelt virksomhed.

Som ekspert inden for alle områder på arbejdsmiljøområdet sørger ARBEJDSMILJØEksperten for at give jer relevant rådgivning og sparring.

Med Quentic får I ét værktøj til at styre alle områder i HSEQ arbejdet. Dette være sig fra registrering af SDS'er, styring af nærved hændelser og arbejdsulykker, planlægning og eksekvering af interne og eksterne audits iht. gældende ISO standarder og meget meget mere...

Se mere om Quentic på 2 minutter 

 

Læs mere omkring: