Uddannelseskurser til offshore-, maritim- og vindindustrien » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Uddannelseskurser til offshore-, maritim- og vindindustrien

I samarbejde med RelyOn Nutec, vores globale partner, tilbyder vi forskellige uddannelseskurser til offshore-, maritim- og vindindustrien. 

De mest efterspurgte træningskurser er:

 

Træningskurser

Oil & Gas træning
Der tilbydes et omfattende udvalg af trænings- og kompetenceløsninger til olie- og gasindustrien. Ved at levere alt fra grundlæggende sikkerhedskurser til krisestyring og beredskabsplaner på højt niveau for hele organisationer, giver de vores kunder den ideelle kombination af global sammenhæng og lokal fleksibilitet.

På tværs af hele spektret af sikkerheds- og overlevelsestræning forstår deres højt kvalificerede og erfarne instruktører behovet for scenariebaseret træning i det virkelige liv, og de leverer alle deres kurser i et sikkert, kontrolleret miljø ved hjælp af avancerede simulatorer og udstyr.

Fra brandslukning og sikker løft til sundhed og sikkerhed, brøndkontrol og nødberedskab opfylder alle deres træningsprodukter og tjenester de nationale og internationale standarder fra organisationer som OPITO, NOGEPA og den norske olie- og gasforening.

OPITO (HUET) training

OPITO kurser: Indebærer blandt andet Helicopter Underwater Escape Training (HUET) og Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET). Disse kurser er et krav, hvis man skal arbejde offshore, og man transporteres derud med helikopter. Kurserne giver blandt andet kursisterne læring og viden omkring nødprocedurer ved nødlandinger på havet.


Maritim træning

Vi har uddannet maritimt personale i mere end tre årtier. Vi ved, hvad der skal til for at være klar og håndtere enhver nødsituation på havet.

Ved at simulere virkelige scenarier og bruge det rigtige sikkerhedsudstyr får kursisterne den praktiske erfaring og de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere risiciene på havet.

Vi sikrer, at al maritim uddannelse opfylder de strengeste standarder som STCW. Mange af vores kurser er akkrediteret af organisationer som USCG, MCA, DMA, NSI, RYA, NMD.

Vores kursusudbud dækker en bred vifte af grundlæggende, genopfrisknings- og avanceret maritim sikkerhedsuddannelse, herunder havoverlevelse, hurtig redningsbåd og STCW-kurser i redningsfartøjer. Alle kurser deler den grundlæggende forestilling om, at risiko styres bedst af en uddannet og højt kvalificeret arbejdsstyrke.

Maritim brandslukning

Maritime kurser: De Maritime kurser indebærer blandt andet bådkurser, søredning og avanceret brandtræning. De maritime kurser er et krav til søfarende og giver kursisterne viden omkring brandslukning og evakueringsprocedurer i form af søredning, håndtering af flåder og bådtræning.


Vindenergi træning
Vi tilbyder brancheførende, dedikeret sikkerhedstræning til vindkraft- og vedvarende energisektoren. Vores erfaring og viden om sikkerhedstræning til offshore-energisektoren har vist sig at være uvurderlig i udviklingen og leveringen af praktisk, realistisk sikkerhedstræning, der er fuldt afstemt med vores kunders behov i denne sektor.

GWO - Højderedning

GWO kurser: GWO kurserne er et krav, hvis man skal arbejde i vind branchen samt i og omkring vindmøller. Disse kurser giver blandt andet viden omkring højderedning, førstehjælp, søredning og slukning af mindre brande.


Andre industrier

Vi henvender vi os til verdens førende industrisektorer. Byggeri, teknik, fremstilling, rumfart og luftfart, mad og drikke og forsvar er nogle få eksempler på de industrier, vi arbejder med og træner dagligt.

Vores træningsydelser er en blanding af standardkurser og skræddersyet uddannelse, der opfylder kravene fra vores individuelle kunder.

 

For yderligere information kontakt
Projektkoordinator, Pia Hynding Jacobsen, Telefon 8236 3670, E-mail: mail@ameksperten.dk