ARBEJDSMILJØEksperten A/S overtager Esbjerg Safety Consult ApS
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

ARBEJDSMILJØEksperten A/S overtager Esbjerg Safety Consult ApS

ARBEJDSMILJØEksperten A/S overtager Esbjerg Safety Consult ApS og bliver en af de førende rådgivere inden for arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed og miljø.

Som et led i et generationsskifte i Esbjerg Safety Consult ApS overtager ARBEJDSMILJØEksperten A/S aktiviteterne i Esbjerg Safety Consult ApS pr. 1 marts 2016.

De to virksomheder har fælles interesser og kan supplere hinandens aktiviteter på flere områder hvorved de samlede kompetencer øges. 

Ved overtagelsen af Esbjerg Safety Consult styrkes ARBEJDSMILJØEkspertens strategiske satsning om at være blandt de absolut førende rådgivere indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed i Danmark. 
 
Esbjerg Safety Consult har solid baggrund og bred erfaring med sikkerheds-, miljø, sundheds- og kvalitetsstyring (HSEQ) på land, i offshore industrien, i vindmølle branchen og på det maritime område.

Overtagelsen skal ses i sammenhæng med ARBEJDSMILJØEkspertens styrke indenfor arbejdsmiljøområdet og den strategiske prioritering af sikkerhedsrelaterede ydelser til energisektoren.
 
ARBEJDSMILJØEksperten ønsker inden for arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed og miljø at kunne tilbyde sine kunder en komplet service pakke og være blandt de største arbejdsmiljørådgivere i Danmark. Med vores eksisterende kompetencer som autoriseret arbejdsmiljørådgiver og Esbjerg Safety Consults specialistviden har vi taget et vigtigt skridt i den retning og lagt fundamentet for yderligere ekspansion oplyser Direktør Henrik Gliese.

Esbjerg Safety Consult videreføres under samme navn og for at gøre det nemt for kunderne beholdes samme mail adresse mail@safetyconsult.dk samt den samme hjemmeside www.safetyconsult.dk De to virksomheder får fælles adresse hos Arbejdsmiljøeksperten i Auktionsgade i Esbjerg. Nyt telefonnummer vil være 86 36 36 70.

Esbjerg Safety Consults stifter og direktør Ib Corneliussen Nielsen vil i en periode stadig være med i virksomheden men i en tilbagetrukket rolle. Ny kontaktperson vil være Direktør Henrik Gliese.

Henrik Gliese

Direktør

For yderligere information og kommentarer kontakt:

Direktør Henrik Gliese på telefon: 8236 3670 

Ib Corneliussen Nielsen på telefon: 4045 6096

 

Pressemeddelelse som word

Pressemeddelelse som pdf

Billede fra pressemeddelelse