ARBEJDSMILJØEksperten indgår samarbejde med Quentic og tilbyder 360° HSE løsning » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

ARBEJDSMILJØEksperten indgår samarbejde med Quentic og tilbyder 360° HSE løsning

ARBEJDSMILJØEksperten og Quentic, der er leverandør af premium HSE og CSR software service løsninger, har indgået et strategisk partnerskab.

Med 5 regionale kontorer spredt over hele Danmark, leverer ARBEJDSMILJØEksperten til dagligt skræddersyede rådgivningsløsninger, til en lang række af Danmarks største virksomheder. Rådgivning er funderet i erfaring, ekspertise, innovation, konsistente arbejdsmetoder, teamwork og intelligente løsninger.

Det nye partnerskabet med Quentic gør det muligt for ARBEJDSMILJØEksperten at tilbyde en bred palette af HSE løsninger, til både både nye og eksisterende kunder.

Henrik Gliese, direktør hos ARBEJDSMILJØEksperten, siger med begejstring i stemmen:

- Jeg er både beæret og stolt over at Quentic har valgt ARBEJDSMILJØEksperten som Certificeret Partner i Danmark. Jeg er sikker på at partnerskabet er godt for vores kunder, ARBEJDSMILJØEksperten og Quentic”

 

Europæisk funderet partner

Quentic er en af de ledende HSE og CSR software platforme i Europa. Platformen og app'en hjælper virksomheder, inden for et bredt udsnit af industrier, med at strukturere og strømline hele deres arbejdsmiljøindsats, på et utal af lokationer i hele verden. Virksomheden startede sine aktiviteter på det danske marked i 2018.

Et partnerskab med ARBEJDSMILJØEksperten gør det muligt for nuværende og kommende Quentic kunder, at få adgang til en stor mængde specialiceret og relevant viden. Samtidig kan der drages fordel af muligheden for eksempelvis opdatering af sikkerhedsdatablade og rådgivning i forbindelse med ISO certificeringer. Chris Loos, Head of International Partner Management hos Quentic, siger:

- Sammen med ARBEJDSMILJØEksperten har vi nu mulighed for at levere en ”one-stop-shop” løsning til kunden, som er funderet i lokal lovgivning og behov.

Begge parter betragter partnerskabet som et stort skridt for de danske kunder. Virksomhederne står nu sammen om at tilbyde en omfattende HSE løsning, der kombinerer aktuel national viden og den nyeste software.