Arbejdsmiljøuddannelse - film- og teaterbranchen » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Arbejdsmiljøuddannelse - film- og teaterbranchen

På baggrund af at Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade ved en arbejdsulykke under optagelser af en film har Arbejdstilsynet vurderet, at filmscenen ikke blev udført sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

I en rundspørge refereret på tekst TV svarer 5 ud f 7 filmselskaber, at de ikke sender deres arbejdsmiljøorganisation på de lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser.

Arbejdsmiljøeksperten gennemfører på dagene den 20. – 22. april en lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse på Scandic Hvidovre, der er målrettet til filmselskabernes arbejdsmiljøorganisation. Se dette link: https://www.ameksperten.dk/kurser/au9/3d-obligatorisk/?by=Hvidovre%20-%20film-%20og%20teaterbranchen for evt. tilmelding.

Hvis tid og sted ikke kan passe sammen med jeres øvrige aktiviteter, er det muligt at deltage på de åbne arbejdsmiljøuddannelser, vi gennemfører, se linket: http://www.ameksperten.dk/kurser/au9/3d-obligatorisk/ for evt. tilmelding.

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Sønderborg
Odense
Kolding
Næstved
Aarhus
Herlev
View in english