COVID-19 - Coronavirus information
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

COVID-19 - Coronavirus information

Opdatering d. 18/3-2020

På baggrund af de nye udmeldinger fra regeringen vedr. lukning af restauranter/hoteller, forsamlinger på max. 10 personer mm. udskydes foreløbigt planlagte kurser frem til påske. 

Alle deltagere modtager email med yderligere information.

Vi tager løbende stilling til fremadrettede kurser og alle kursister vil modtage email med yderligere information, hvis fremtidige kurser ændres.

Vi tager udviklingen af Coronavirussen meget alvorligt – både overfor vores kunder, medarbejdere og gennemfører ikke kurser før dette anses som værende sikkert igen jf. sundhedsmyndighederne.

Sundhedsstyrelsens side om coronavirus/COVID-19

Samlet informationer om coronavirus/covid-19 fra alle danske myndigheder

Pas godt på jer selv, jeres kære og kollegaer.

 

Hvis du er en af mange som sidder derhjemme, kan du bruge tiden konstruktivt på at efteruddanne dig via e-learningskurser - se muligheder her

ARBEJDSMILJØEksperten er stadig på arbejde og kan kontaktes, men helst telefonisk eller på mail, da vi tager alle de forholdsregler, som er nødvendige.

Vi tilbyder lige nu Covid19-rådgivning til alle vore kunder i forhold til hygiejne og praktiske forholdsregler ude på arbejdspladserne.

  

13/3-2020

Hos ARBEJDSMILJØEksperten tager vi udviklingen af Coronavirussen meget alvorligt – både overfor vores kunder, medarbejdere og forventer, at der udvises gensidig respekt over for situationen.

Derfor vil vi med denne information, gøre dig opmærksom på, at vi som virksomhed tager alle forholdsreglerne meget seriøst, så du trygt kan have besøg af os og deltage på vores kurser.

Det betyder i praksis, at vi holder lidt mere afstand til hinanden og at håndtrykket bliver erstattet af et smil. Vi holder åbent som normalt - og du er som altid velkommen.

Vi og vores samarbejdspartnere har iværksat initiativer overfor vores medarbejdere og kunder efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger - det betyder blandt andet at vores kurser gennemføres med et lavere antal deltagere end normalt og at kursisterne vil opleve ændringer.

Vi har iværksat følgende tiltag:

  • Ekstra plads i kursuslokalet, så du kan sidde med tilstrækkelig afstand til dine medkursister
  • Let adgang til håndsprit
  • Tydelig opfordring til at undgå knus, kram og håndtryk og i stedet hilse med et smil
  • Ekstra rengøring og desinfektion af bl.a. håndtag, mødeborde, kaffemaskiner, undervisningsmaterialer, tastaturer mm flere gange dagligt
  • Portionsanrettet forplejning

Derudover sørger vi for at undgå fysisk kontakt. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Ydeligere info kan findes her:

Sundhedsstyrelsens side om coronavirus/COVID-19

Samlet informationer om coronavirus/covid-19 fra alle danske myndigheder