Covid-19 medarbejdertest » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Covid-19 medarbejdertest

En af den kommende tids vigtigste samfundsopgaver bliver at få de danske virksomheder til at fungere på trods af coronarisici. Medarbejdere skal sikkert tilbage på arbejdspladsen, hvilket kan indebære en risiko for, at der kan være uvidende smittebærere i blandt. Derfor giver det god mening at teste sine medarbejdere inden deres fysiske tilbagevenden på arbejdspladsen. Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver har ARBEJDSMILJØEksperten fået lov til at udføre covid-19 tests af medarbejdere på private virksomheder.

 

Covid-19 test af medarbejdere på arbejdspladsen

ARBEJDSMILJØEkspertens sundhedspersonale kan foretage covid-19 test medarbejdere på arbejdspladsen og svaret vil foreligge senest 24 timer efter modtagelse hos laboratoriet. Vi kan også udføre antistof tests, som kan vise, om medarbejderen allerede har været udsat for covid-19 og dermed har dannet antistoffer.

Testen svarer til den, som laboratoriet udfører for sundhedsmyndigheder over hele Europa. Der er tale om qPCR-tests, som bliver analyseret på et internationalt anerkendt klinisk laboratorium i Tyskland. 

 

Hvordan fungerer covid-19 medarbejdertesten?

Testen af medarbejdere foretages lokalt på virksomheden. 

Testen er en podnings-test, som udføres af ARBEJDSMILJØEkspertens sundhedspersonale. Testen foretages med et hurtigt skrab på en vatpind i næsen.

Herefter udfylder medarbejderen og sundhedspersonalet et medfølgende skema.

Testen vil blive analyseret på et akkrediteret klinisk laboratorium i Tyskland. Resultatet bliver uploadet til en GDPR compliant portal, og medarbejderen får direkte svar.

Alle tests bliver naturligvis foretaget i henhold til retningslinierne for COVID-19 samt GDPR-reglerne.

Bemærk! Testen kan kun foretages med samtykkeerklæring fra medarbejderen.

 

Hvad skal du gøre?

Ring til os på 8236 3670 eller send os en forespørgsel på det antal medarbejdere, du gerne vil teste på mail@ameksperten.dk