- Esbjerg fortjener et HSEQ netværk » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

- Esbjerg fortjener et HSEQ netværk

Et nyt netværk inden for arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet – som inden for branchen går under betegnelsen HSEQ – ser efter sommerferien dagens lys på Vestkysten. Tanken er at skabe et lokalt netværk, så byens mange virksomheder kan drage nytte af hinandens viden inden hver sit specifikke område. Det er rådgivningsvirksomheden Esbjerg Safety Consult, der står bag det nye initiativ.

 

- Vi oplever, at de folk, som bruger netværk inden for HSEQ området i dag er nødt til at køre til fx Trekantsområdet for at deltage i et branchenetværk. Men der findes jo mange personer lokalt, som potentielt kunne blive en del af et lokalt forankret netværk her i Esbjerg, siger kvinden som står i forgrunden for initiativet, Dorthe Petersen.

I sit virke som rådgiver for Esbjerg Safety Consult, som er en del af ARBEJDSMILJØEksperten, møder Dorthe mange personer med stillinger og interesse inden for både arbejdsmiljø-, sikkerhed-, miljø- og kvalitetsarbejdet, og heriblandt er der en spirende interesse for at samle den store mængde af brancherelateret viden, som er i Esbjerg-området med mange offshore-, havne- og almene industrivirksomheder.

Planerne er at søsætte en eller flere netværksgrupper efter sommerferien, alt efter i hvilke af de tilbudte netværksgrupper, der er størst søgning. De første invitationer til deltagelse i netværket er sendt ud, og Dorthe glæder sig til at byde både kendte og nye ansigter velkommen som medlemmer i netværket. 

- Vi skal samle 8-10 medlemmer til en gruppe for at lægge fra land, så deltagerne også kan få mulighed for at få en bred sparring. Derefter bliver det helt op til grupperne at definere mødernes indhold. Vi faciliterer processen og skaffer relevante indlægsholdere. Vi arbejder også på at lave en temadag, som skal være med til at inspirere de folk, der måtte være nysgerrige på det nye projekt.

Netværket får sin base i lokalerne hos ARBEJDSMILJØEksperten på Esbjerg Havn, men er der interesse for vekslende mødesteder og virksomhedsbesøg vil dette også blive en mulighed.

Vil du vide mere om netværket, priser og mødefrekvens, så findes hele beskrivelsen af netværket, samt kontaktoplysninger på her