HSEQ Netværk klar til kick-off » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

HSEQ Netværk klar til kick-off

Esbjergs nye HSEQ Netværk er nu klar til kick-off og lægger ud med et temamøde omhandlende kemi under titlen "Hvordan griber I de nye regler om kemiske arbejdspladsvurderinger an?"

 - Kravet om arbejdspladsbrugsanvisninger bortfaldt 1. juli 2019 og blev erstattet af et øget fokus på den kemiske APV samt på oplæring og instruktion. Derfor er det er meget oplagt sted at starte - og ikke mindst aktuelt emne at tage fat på for rigtig mange virksomheder, siger HSEQ Manager, Dorthe Petersen, som skal stå i spidsen for det nye HSEQ Netværk.

Se hele programmet for kick-off mødet her

ARBEJDSMILJØEksperten og Esbjerg Safety Consult står bag de nye netværksgrupper inden for HSEQ som oversat til dansk står for arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet. Målet er, at  ledere og nøglepersoner inden for hvert af disse områder skal mødes i netværksgrupper og dele erfaringer og give hinanden faglig sparring og inspiration inden for deres fagområder.

 - Faglige netværk og sparring er en god måde at sikre, at man er på forkant med udviklingen på området. Man er sjældent at kolleger inden for samme fagområde på sin egen arbejdsplads. Derfor giver det én en masse ny viden og fremdrift at mødes med ligesindende i netværksgrupper.

Første møde i HSEQ Netværket afholdes onsdag den 11. september kl. 13.00 - 16.00 i Auktionsgade 3, 6700 Esbjerg. Yderligere information om kick-off mødet og HSEQ Netværket kan fåes hos Dorthe Petersen på telefon +45 5336 8112.

Læs mere om medlemskab af HSEQ Netværket her