Mobilt COVID-19 testlaboratorium på Esbjerg Havn » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Mobilt COVID-19 testlaboratorium på Esbjerg Havn

ARBEJDSMILJØEksperten har oprettet et mobilt testlaboratoium, der lige nu er placeret på Esbjerg Havn, for at imødekomme den store efterspørgsel på akutte COVID-19 test fra virksomheder.

Siden Corona-pandemiens spæde start i foråret har ARBEJDSMILJØEkspertens sundhedsfaglige personale været beskæftiget med at lave COVID-19 test, men i denne uge har det været nødvendigt at tage ekstra faciliteter i brug for at kunne følge med efterspørgslen på tests. Der har i denne uge været afholdt testdage i ARBEJDSMILJØEkspertens  afdeling i Frederikshavn, og nu er et mobil testlaboratorium stillet op på Esbjerg Havn, hvor ARBEJDSMILJØEkspertens afdeling har til huse. 

Virksomheden Ocean Team Scandinavia i Esbjerg har allerede benyttet sig af tilbuddet om akut COVID-19 test og sendt deres medarbejder Morten Andersen på besøg i den mobile testenhed for at få foretaget en test.

 

IMG 5379

 

- Vi er meget glade for, at ARBEJDSMILJØEksperten har etableret dette lokale akutte Corona-testcenter, idet Ocean Team er en service virksomhed, der i mange tilfælde først bliver tilkaldt når vores kunder har produktionstab og dette betyder ultra kort mobiliseringstid. I forbindelse med disse adhoc opgaver har Corona’en medført store ventetider til alm. Corona-test med store omkostninger for vores globale kunder og aflysninger samt udsættelse af opgaver og dermed tab i omsætning for Ocean Team. Dette tab kan nu reduceres væsentligt i forhold til hurtig adgang til Corona test og resultat, siger Ocean Team Scandinavias managing director, Jens Peder Ravn Thomsen.

 

Alle kan blive testet i den mobile teststation, og prisen for en test afhænger af både antal og hvor, hurtigt man ønsker svar på sin test. 

 

Vil du høre mere om COVID-19 test eller bestille en testtid, så kontakt ARBEJDSMILJØEksperten på 8236 3670.