Tilbage på job: Hold fast i de gode vaner » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Tilbage på job: Hold fast i de gode vaner

Har du haft en anderledes hverdag i de seneste måneder med corona-nedlukning? Hjemmearbejde og familiesamvær har gået hånd i hånd, og der har været plads til frisk luft og daglige aktiviteter. Nu er hverdagen tilbage - og hvad så?

Det er dejligt, at mange af os er på plads igen, efter at corona lagde vores kontorer øde, og sendte os hjem til vores hjemmekontorer. I de måneder har mange fundet deres helt egne måder at klare arbejdsdagen på, og nu skal vi så tilbage til de gamle vaner – eller skal vi?

Det er efterhånden en kendt sag, at det stillesiddende arbejde er hårdt og belastende, og på sigt kan give os kortere og dårligere liv. Bevægelse i løbet af dagen er afgørende for vores trivsel – både på kort og langt sigt.

Hjemmearbejdspladsen har givet nye udfordringer men også nye muligheder i forhold til at gøre arbejdsdagen så sund som muligt. Mange har givet sig selv nye gode vaner, der har afbrudt det stillesiddende arbejde: den daglige gåtur, hjemmetræning - og naturlige afbrydelser og variation i løbet af dagen.

SÅ måske er det nu, vi skal gribe den gyldne chance og fastholde de gode vaner samtidig med, at vi indtager vores vante arbejdsplads blandt de gode kolleger? Lad os forene det bedste fra de to ”verdener” til gavn for krop og sjæl – og arbejdsglæde.