Vi har udvidet i trekantområdet
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Vi har udvidet i trekantområdet

Vi kan nu dele den gode nyhed, at vi netop har åbnet afdelingen i Kolding!

Det ottende skud på stammen
Hos ARBEJDSMILJØEksperten har vi en ambitiøs vækststrategi med et ønske om, at være lokalt repræsenteret – da det er utroligt vigtigt for os at være tæt på vores kunder.

ARBEJDSMILJØEksperten breder sig nu over otte afdelinger – med hovedkontoret i Esbjerg og afdelingerne i henholdsvis Frederikshavn, Aalborg, Aarhus, Odense, Sønderborg, Næstved og selvfølgelig det nyeste skud på stammen i Kolding. Med denne udvidelse kan vi optimere vores landsdækkende service generelt og samtidig være til stede i nærområdet hos vores kundesegment i trekantområdet.

Den nye afdeling skal være afsæt for vækst de kommende år, koncentreret i og omkring trekantområdet. Derfor har vi valgt at placere nålespidsen i industrikvarteret nord for Kolding, på adressen Hesselly 13. Den daglige drift og ledelse af den nye afdeling, vil blive varetaget af afdelingsdirektør Conni Winther Jensen, som er uddannet ergoterapeut og sundhedsantropolog.

Conni har 16 års erfaring med arbejdsmiljøarbejde i forskellige erhverv og branchegrupper, blandt andet fra Arbejdstilsynet. Hun kommer fra en stilling som arbejdsmiljørådgiver fra hovedkontoret i Esbjerg, hvor hun gennem de seneste 5 år har undervist i arbejdsmiljø samt rådgivet virksomheder omkring sikkerhed og sundhed.

Vi glæder os utroligt meget til, at byde dig velkommen ind i vores nye lokaler i Kolding.

På snarlig gensyn!