AKADEMIUDDANNELSE: Arbejdsmiljøledelse » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

AKADEMIUDDANNELSE: Arbejdsmiljøledelse

Faget arbejdsmiljøledelse er for dig, der er leder eller arbejdsmiljørepræsentant, og ønsker nye kompetencer til at udvikle og lede arbejdsmiljømæssige processer i din virksomhed.

Vil du arbejde med at sikre arbejdsmiljø og sikkerhedsstandarder, men mangler de faglige og ledelsesmæssige kvalifikationer? Så er Arbejdsmiljøledelse lige noget for dig. 

Arbejdsmiljø er både den fysiske, sociale og psykiske del af det, at gå på arbejde. Det er vigtigt, at medarbejderne trives i et sundt og godt arbejdsmiljø. Faget Arbejdsmiljøledelse har fokus på netop disse områder. Faget er funderet i anerkendt ledelsesteori med fokus på det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, men vi har primært fokus på den praktiske anvendelse og integration af konkrete ledelsesredskaber og forebyggelsesprincipper, som du, som deltager, kan benytte med det samme.

Download pdf med kursusbeskrivelse her

 

Indhold i faget Arbejdsmiljøledelse

I dette fag lærer du at tage professionel del i virksomhedens arbejdsmiljø, bl.a. arbejdspladsvurdering og risikovurdering. Du lærer om sikkerhedskultur og ulykkesforebyggelse samt metoder til måling og forebyggelse af det psykiske arbejdsmiljø. 

Faget indeholder emner som

  • Arbejdsmiljøreguleringen i Danmark
  • Arbejdspladsvurdering, regler og metoder
  • Sikkerhedskultur og ulykkesforebyggelsesmetoder
  • Metoder til måling og forebyggelse af psykiske arbejdsmiljøproblemer

 

Arbejdsmiljø- og arbejdsmiljøuddannelsen offshore

Faget afvikles i samarbejde med Smart Academy og indeholder den 3-dages lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse og den tilsvarende lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse på offshore området. 

Disse to uddannelser ville koste henholdsvis kr. 4.150 og 4.500, hvis de skulle erhverves særskilt. Ved bestået eksamen er disse to uddannelser implicit samt med særskilte uddannelsesbeviser (kræver min. 22 konfrontationstimer).

 

Health, Safety and Environment – HSE

Uddannelsen er velegnet til alle ledere, som rent lovgivningsmæssigt har det overordnede ansvar for arbejdsmiljøet. Det er ligeledes en uddannelse hvor alle arbejdsmiljørepræsentanter vil kunne udbygge og vedligeholde deres kompetencer samt få en godkendt uddannelse på dette.


Varighed og eksamen
Faget har en varighed af 6-8 uger, og et omfang der vægter 10 ECTS.

Arbejdsmiljøledelse er et valgfrit modul på Den Fleksible Akademiuddannelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Faget er kompetencegivende og afsluttes med en skriftlig eksamen.

Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk

Interesseret i dette kursus?
Der er endnu ingen skemalagte kurser, men udfyld denne formular, så vender vi tilbage med info om muligheder og kommende kursusdatoer