Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Nyt 4-4-4 koncept for rengøringsbranchen

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder tre sammenhængende moduler hver af 4 timers varighed (4-4-4), hvor virksomheden kommer rundt om både branchens kendetegn, virksomhedens egne udfordringer og rådgivning på virksomheden. Det sidste modul foregår således ude på rengøringsvirksomheden. På denne måde følges virksomheden hele vejen fra opstart til succesfuld implementering af relevante arbejdsmiljøforbedringer.

Mange rengøringsassistenter har en forringet arbejdsevne og større risiko for sygefravær og for at forlade arbejdsmarkedet før tid. Arbejdet er fysisk krævende. Ensidige og gentagende bevægelser belaster kroppen og øger risikoen for smerter. Det kan viden om arbejdsstillinger og brug af arbejdsredskaber forbygge og afhjælpe. 

Virksomhedens drift er afhængig af medarbejderne og balance mellem krav og menneskelige ressourcer er afgørende for både firmaets bundlinje og den enkeltes helbred. Derfor er samarbejde og tillid nødvendig.

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder virksomheder i rengøringsbranchen en unik mulighed for at tilegne sig handlingsorienterede værktøjer til strategisk arbejdsmiljøarbejde med udgangspunkt i egne udfordringer samt at gøre den efterfølgende implementering af værktøjerne på virksomheden til en succes. 

Læs mere om indholdet her

Tilmeld her.

Eller kontakt os for flere informationer på:

Tlf. 5336 8111

mail: cwj@ameksperten.dk

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Odense
Kolding
Næstved
Sønderborg
View in english
ame-spinner