COVID-19 risikovurdering » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

COVID-19 risikovurdering

Med en COVID-19 risikovurdering kan du være på forkant med smitterisikoen for COVID-19 og skabe tryghed for både medarbejdere og gæster i din virksomhed.

 

Ved hjælp af en app registrerer du selv, hvilke tiltag og forholdsregler, der gøres i forhold til sikring mod COVID-19 smitte i din virksomhed.

Du indrapporterer ved at svare på et særligt udviklet COVID-19 smitte-spørgeskema, og du kan ligeledes tilføje billeder og egne informationer fra din virksomhed. Dine input i app'en gennemgås og vurderes herefter af vores rådgiver, som markerer jeres indsats som rød, gul eller grøn i forhold til jeres risiko for COVID-19 smitte. På den måde får I feedback og kan selv følge med i, hvor sikker jeres indsats mod smitterisiko er. 

App'en til COVID-19 risikovurdering er særlig effektiv til anvendelse på forskellige lokationer, der skal tjekkes og vurderes, fx. hotel- og overnatningsfaciliteter, feriehuse, samt virksomheder med fælles hovedkontor og eksterne lokationer fx. offshore aktiviteter.

Du kan få adgang til app'en via en aftale med ARBEJDSMILJØEksperten. 

 

Hvad skal du gøre?

Kontakt os på mail@ameksperten.dk eller på telefon 82 36 36 70 for at tale med en rådgiver om, hvordan du kan få risikovurderet smitterisikoen for COVID-19 i din virksomhed.