ARBEJDSMILJØEksperten sætter kurs mod Kina » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

ARBEJDSMILJØEksperten sætter kurs mod Kina

I forbindelse med udviklingen af en ny digital app til forflytning og uddannelse af plejepersonale rejser ARBEJDSMILJØEkspertens direkør, Henrik Gliese, og projektleder, Bent Würsching, i midten af marts på charmeoffensiv i Kina.

Det kan lyde underligt, at en dansk virksomhed skal udvikle nye teknologiske værktøjer til det kinesiske marked, men det er ikke desto mindre det, der er tilfældet i det udviklingsprojekt, som blev igangsat i 2018 af en gruppe danske partnervirksomheder, herunder ARBEJDSMILJØEksperten.
 
Projektet drejer sig om udvikling af et digitalt værktøj til forflytning af personer samt til uddannelse af plejepersonale. Værktøjet udformes som en app, der skal gøre det lettere for personale at håndtere forflytning af sengeliggende personer. I app'en viser simultant plejepersonale, hvordan man bedst forflytter sengeliggende fra et leje til et andet.
 
 
- I Kina har de ikke den samme infrastruktur og organisation omkring ældre og pleje, som vi har i Danmark. Derfor udvikler vi værktøjet specifikt til det kinesiske marked, siger projektleder hos ARBEJDSMILJØEksperten, Bent Würsching.
 
 

Nøglen til det kinesiske marked

Den 15. marts er der afgang til en uge i Kina for en lille delegation på ca. 20 personer, der alle repræsenterer projekter under innovationsprogrammet, MidtNet Kina, som består af en række projekter rettet mod det kinesiske marked. Turen byder blandt andet på en generel introduktion til det kinesiske marked og dets forbrugere samt en række virksomhedsbesøg inden for hi-tech teknologi, kunstig intelligens og avanceret produktion. 
 
- For os handler det nu om at skabe gode relationer, nye forretningsforbindelser - og aller vigtigst så skal der findes kinesiske partnere til produktet. Det er nøglen til at kunne skabe et salg på det kinesiske marked.
 
 
Delegationen er inviteret til deres besøg i Shanghai, og turen arrangeres i samarbejde med China Experience.