Oxidativ stress » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Oxidativ stress

Oxidativ stress er en indikator for kroppens beredskab til at undgå sygdom i modsætning til psykisk og følelsesmæssig stress, som er det, vi normalt kalder stress.

Oxidativ stress som separat test eller en del af en bredere sundhedsindsats?

Den oxidative test kan vælges som eneste markør for måling af sundhed - og den efterfølgende sundhedssamtale vil foregå ud fra selvoplevet livsstil. Her ud fra aftales fremtidige mål og nødvendig indsats herfor. Testen kan også vælges som en del af en større sundhedsindsats, hvor de forskellige markører indikerer deltagerens sundhed og hvor en målrettet indsats kan iværksættes ud fra målbare parametre. Samtalen bliver mere faktuel og handlingen mere målrettet.

 

Hvad kan ARBEJDSMILJØEksperten hjælpe med?*

ARBEJDSMILJØEkspertens konsulenter tilbyder gennem en sundhedssamtale at identificere belastende faktorer, der kan være årsag til den øgede mængde af frie radikaler. Vi hjælper med forebyggende tiltag med eventuelle ændringer i livsstilen. Er der behov for behandling, henviser vi naturligvis til egen læge.

Oxidativ stress-måling

Vi tilbyder målingen gennem en blodprøve. Analysen foretages med det samme og resultatet foreligger efter ca. 10 minutter uden omfattende laboratorieanalyser. Målingen viser, hvordan dit helbred har det nu og i fremtiden.