Akustik | Vi hjælper med bygnings- og rumakustik - Læs her
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Bygnings - og rumakustik

Akustikkens opgave er at understøtte bygningens funktion og arkitektur og dermed bidrage til helhedsoplevelsen af bygningen - hvad enten det drejer sig om at skabe optimale indlæringsforhold i skoler eller sikre et behageligt kontor- og arbejdsmiljø.

Vi arbejder konsekvent med at integrere akustikken i bygningens arkitektoniske udtryk i samspil med øvrige indeklimafaktorer - lys, luft og temperatur - som et samlet funktionelt og æstetisk udtryk.

God akustik til ethvert projekt

Vi hjælper vores kunder gennem hele processen med bygnings- og rumakustik fra de indledende lydmålinger til løsningsforslag, der kan forbedre akustikken. Vi kan rådgive uanset, om det drejer sig om forbedring af akustikken i en eksisterende bygning eller i forbindelse med opførelsen af en ny bygning. Vi kan også stå for efterfølgende kontrol- og målinger af støj og vibrationer. 

Hvad kan ARBEJDSMILJØEksperten hjælpe med?

  • Planlægning og udarbejdelse af lydtekniske funktionskrav
  • Rådgivning inden for lydisolering
  • Tilsyn med byggeprocessen i særligt kritiske faser samt eventuel instruktion af håndværkere på byggepladsen, herunder håndtering af støj i byggeri
  • Kontrol-, dokumentation- og lydmålinger inden for bygnings- og rumakustik, samt støj
  • Ekspertløsninger - er de lydmæssige forhold ikke, som de burde være, eller er der klager? 

Her kan du se, hvordan Lene Bildtoft fra vores afdeling i Nordjylland har fundet frem til en rigtig god løsning på nedbringelse af støj i en SFO - i tæt samarbejde med skolens medarbejdere. 

Casper Sorensen
Casper Rose Sørensen
Arbejdsmiljørådgiver, HSE & CSR Specialist, Certificeret til "Miljømåling - Ekstern støj"
Karen Moller Andersen
Karen Møller Andersen
Arbejdsmiljørådgiver, Civilingeniør, Støjmåling