Workshop: Personligt lederskab
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Personligt lederskab

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop som handler om, hvad rollemønstre er og hvordan I kan bruge dem til at styrke jeres personlige lederskab – og herigennem den mentale sundhed i jeres virksomhed.

Rollemønstre henviser til de forventninger, der eksisterer i din organisation, såsom hvordan ledere kommunikerer. En leder, der forstår, hvordan man kommunikerer målrettet inden for givne rollemønstre, kan opbygge et mere engageret og produktivt arbejdsmiljø.

Som ledere har I en vigtig opgave i at skabe troværdighed gennem overensstemmelse mellem rollemønstre og jeres kommunikation.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad rollemønstre er
  • Hvad jeres typiske rollemønstre er
  • Hvordan I kan bruge den bevidst, når I kommunikerer

På workshoppen vil I få viden om, hvad rollemønstre er og hvordan I kan bruge dem til at styrke jeres personlige lederskab – og herigennem den mentale sundhed i jeres virksomhed.

Workshoppen henvender sig især til ledere.

Rollemønstre er vigtige for jeres personlige lederskab.
Dygtige ledere kender de mønstre, der eksisterer i virksomheden. Dette giver dem indsigt i, hvilke forventninger der er knyttet til deres position. Herved kan de kommunikere målrettet, indfri forventningerne og skabe samarbejdsrelationer med medarbejdere og samarbejdspartnere, der er præget af tillid og respekt. I vil derfor lære om rollemønstre og hvordan I bevidst kan anvende dem, når I kommunikerer.

Jeres vært krydrer workshoppen med praktiske eksempler og øvelser, som underbygger de vigtige budskaber.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk