Lovovervågning » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Lovovervågning

Lovovervågning - Overlad ansvaret og frigør ressourcer

Koncentrer dig om dine kernekompetencer, og få frihed til at sælge mere ved at overlade ansvaret for kommende lovændringer til os. Vores hold af kompetente og erfarne konsulenter er specialiserede i at læse lovgivning og vurdere konsekvenserne for din virksomhed.

I samarbejde med jer foretages en gennemgang af jeres aktiviteter on-site. Der udarbejdes en virksomhedstilpasset lovliste, som består af én eller flere lovpakker.

Vi holder jer informeret om status for den udvalgte lovgivning og sender den reviderede lovliste årligt, halvårligt eller kvartalsvis.

Vores konsulenter gennemgår lovlistens ændringer og den eventuelle indflydelse ændringerne kan få for virksomhedens aktiviteter. Evalueringen sker i samarbejde med relevante nøglepersoner i virksomheden. Mødet afholdes hos jer.

 

Vi tilbyder to lovpakker inden for lovovervågning:

  • Arbejdsmiljøpakken (Indeholdende arbejdsmiljølovgivning – love og bekendtgørelser, EU-forordninger, liste over gældende vejledninger fra arbejdstilsynet)
  • Miljøpakken (Indeholdende miljølovgivning – love og bekendtgørelser, EU-forordninger)
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Sønderborg
Odense
Kolding
Næstved
Aarhus
Herlev
View in english