Adfærdssikkerhed – undgå arbejdsulykker ved at have fokus på opgaven!
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Adfærdssikkerhed

Undgå arbejdsulykker ved at have fokus på opgaven!
En arbejdsulykke rammer ikke bare den enkelte medarbejder og dennes familie. Det berører også kollegaer og ledelse, kan give påbud fra arbejdstilsynet, tab af opgaver, og i sidste ende koster det rigtig mange penge.

Selvfølgelig kan man undgå arbejdsulykker/-skader. Men I skal tro på det, have fokus på det og ville det.

Det handler om holdninger, om måden vi tænker på, og om de valg vi træffer. Op mod 95 % af de uheld, der sker på arbejdspladsen, er direkte relateret til menneskelige fejl. Både de store fatale og de små dumme sker på grund af de løsninger, vi som mennesker vælger.

Ved at trække på erfaringer fra udlandet, og fra energisektoren, hvor der i flere år har været fokus på området, har vi skabt at kursuskoncept, hvor den enkelte medarbejder inddrages i arbejdet med at gøre arbejdspladsen mere sikker. Vi flytter en del af undervisningen ud, hvor udfordringerne er, og skaber dermed en langt større forståelse hos den enkelte.
 

Kursus der motiverer
Med motiverende kurser åbner vi medarbejdernes øjne og skaber den forståelse, der gør, at den enkelte vil fokusere på konsekvenser og på eget ansvar omkring ulykker. Vi giver jer redskaberne til at træffe de rigtige valg, og vi lærer jer at risikovurdere hver enkelt situation i arbejdsdagen på en nem og konkret måde, således at det at undgå arbejdsulykker bliver et fælles ansvar.

Se under www.safetyconsult.dk