Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Arbejdsmiljøledelse

Sundhed og sikkerhed på danske virksomheder har i mange år været et område med stor bevågenhed. Et godt arbejdsmiljø kan være med til at fastholde og tiltrække kvalificerede medarbejdere, samtidig med at det styrker virksomhedens omdømme. Det er derfor vigtigt hele tiden at være på forkant med krav fra både kunder, Arbejdstilsynet og andre myndigheder.

Som et led i at vise at man har godt styr på sit arbejdsmiljø, har virksomhederne behov for at kunne overvåge, styre og dokumentere arbejdsmiljøarbejdet. Til det er et arbejdsmiljøledelsessystem et godt og effektivt værktøj.

 

Ny standard pr. 12. marts 2018

OHSAS 18001 har hidtil været den internationalt anerkendte standard indenfor arbejdsmiljøledelsessystemer. Den 12. marts 2018 blev den erstattet af en ny standard, ISO 45001.

Det Internationale Akkrediterings Forum (IAF) har udgivet en række ændrede retningslinjer, som de akkrediterede certificeringsorganer skal følge.

Der er en 3 års migrationsperiode (overgangsperiode) dvs. at senest den 12. marts 2021 skal alle med et eksisterende OHSAS 18001 certifikat have gennemført et konverteringsaudit til ISO 45001, hvis organisationen stadig vil have udstedt et akkrediteret certifikat.

 

I praksis er det vores datterselskab Esbjerg Safety Consult ApS der varetager dette rådgivningsområde – se www.safetyconsult.dk

Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Odense
Kolding
Næstved
Sønderborg
View in english
ame-spinner