Med psyken på job » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Med psyken på job

Det betaler sig at have et godt arbejdsmiljø. Ledelsens strategi og mål på området er udgangspunktet for at have succes med arbejdesmiljøarbejdet i hele organisationen. Nøgleordene for at arbejde med ledelsessystemer eller arbejdsmiljøcertificering er struktur, metode og systematik.

 

En velfungerende arbejdsmiljø- og MED-organisation spiller sammen med ledelsen en vigtig rolle for at skabe det sunde og sikre arbejdsmiljø. Her er det blandt andet vigtigt, at organisationen er godt uddannet og kender sine opgaver og roller - og naturligvis har adgang til de nødvendige IT-værktøjer. 

Hos ARBEJDSMILJØEksperten har vi stor viden omkring systematik og ledelse i arbejdsmiljøarbejdet.  Vores rådgivere har med ekspertviden i hver deres område, som kan hjælpe dig hele vejen til et sikkert arbejdsmiljø - også hvad angår de formelle krav.

 

Vi har beskrevet de mest anvendte redskaber under denne menu, herunder APV og øvrige IT-værktøjer. Desuden kan du læse mere om vores outsourcing-koncept, samt om hvilke puljer, som er relevante for arbejdsmiljø-området. 

 

Har du spørgsmål, så kontakt en af vores specialister på området:

Marianne Nielsen
Marianne Nielsen
Partner/senior rådgiver
Bent Wuersching
Bent Würsching
Rådgiver