System og Strategi
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

System og Strategi

Det betaler sig at have et godt arbejdsmiljø. Ledelsens strategi og mål på området er udgangspunktet for at have succes med arbejdesmiljøarbejdet i hele organisationen. Nøgleordene for at arbejde med ledelsessystemer eller arbejdsmiljøcertificering er struktur, metode og systematik.

En velfungerende arbejdsmiljø- og MED-organisation spiller sammen med ledelsen en vigtig rolle for at skabe det sunde og sikre arbejdsmiljø. Her er det blandt andet vigtigt, at organisationen er godt uddannet og kender sine opgaver og roller - og naturligvis har adgang til de nødvendige IT-værktøjer. 

Hos ARBEJDSMILJØEksperten har vi stor viden omkring systematik og ledelse i arbejdsmiljøarbejdet.  Vores rådgivere har med ekspertviden i hver deres område, som kan hjælpe dig hele vejen til et sikkert arbejdsmiljø - også hvad angår de formelle krav.

 

Vi har beskrevet de mest anvendte redskaber under denne menu, herunder APV og øvrige IT-værktøjer. Desuden kan du læse mere om vores outsourcing-koncept, samt om hvilke puljer, som er relevante for arbejdsmiljø-området. 

 

Har du spørgsmål, så kontakt en af vores specialister på området:

Connie Winther Jensen3
Conni Winther
Rådgiver
Henrik Gliese 2
Henrik Gliese
Partner/direktør
Lene Bildtoft 1
Lene Bildtoft
Afd. direktør/rådgiver
Marianne Nielsen 1
Marianne Nielsen
Partner/senior rådgiver
Nis Rasmussen
Nis Peter Rasmussen
Partner/rådgiver
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Sønderborg
Odense
Kolding
Næstved
Aarhus
Herlev
View in english