Workshop: Krudt, kugler og konflikter – hvad gør vi, når vi oplever konflikter i vores virksomhed?
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Krudt, kugler og konflikter – hvad gør vi, når vi oplever konflikter i vores virksomhed?

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop som handler om, konflikter og hvad I sammen kan gøre for at håndtere og forebygge dem - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

De fleste konflikter bunder i de systemer, der danner rammerne på vores arbejdsplads, fordelingen af ressourcer, valg af metoder, vores værdier og/eller følelser. Uanset, hvad de bunder i, er konflikter forbundet med stærke følelser som for eksempel vrede og magtesløshed.

Det dræner os for energi og arbejdsglæde, ødelægger vores forhold til kolleger og koster i form af sygefravær og opsigelser. Konflikter er potente, og i virksomheder, hvor de arbejder aktivt med at håndtere og forebygge konflikter, oplever de langt højere arbejdsglæde og bedre trivsel, og de yder tilligemed godt.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad konflikter er
  • Hvad der kan føre til konflikter i en virksomhed
  • Hvordan I kan håndtere konflikter i jeres virksomhed

På workshoppen vil I få viden om, konflikter og hvad I sammen kan gøre for at håndtere og forebygge dem - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere.

I vil for eksempel få vigtige input til, hvordan man kan genkende, håndtere og forebygge konflikter, sådan, at I kan håndtere arbejdsdagens udfordringer på en følelsesmæssig intelligent måde.

Alt dette vil komme til udtryk i jeres virksomhed ved, at I oplever højere arbejdsglæde og at I yder et større bidrag til jeres fælles mål og sociale fællesskab.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk