Workshop: Hvem har (over)taget min hjerne?
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Hvem har (over)taget min hjerne?

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop som handler om, hjernen og hvad der sker, når den; ur-hjernen, overtager styringen i en arbejdssituation.

Mental Robusthed er en meget vigtig ingrediens til at styre vores hjerne og styrke vores mentale sundhed. Mental Robusthed er en færdighed, der hjælper os til at håndtere mentale udfordringer, for eksempel de, der kan forårsage stress.

Særligt fem psykologiske ressourcer er vigtige, og under workshoppen vil I derfor stifte bekendtskab med disse fem, fx styrker, relationer og positive følelser, og hvordan I kan træne dem.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hjernen og hvad psykologiske ressourcer er, fx styrker, relationer og positive følelser
  • At træne jeres psykologiske ressourcer
  • At bringe jeres psykologiske ressourcer i spil på arbejdet – til at forebygge, at ur-hjernen overtager styringen og håndtere situationen, hvis det alligevel sker

På workshoppen vil I få viden om, hjernen og hvad der sker, når den; ur-hjernen, overtager styringen i en arbejdssituation.

Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere.

I vil få viden og konkrete redskaber, som kan hjælpe jer til at træne jeres mentale robusthed. Når I benytter redskaberne, vil I opleve, at I trives endnu bedre og at I kan læse arbejdsdagens udfordringer på en mere rolig og konstruktiv måde.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk