Få et sundt arbejdsmiljø igennem inteligente løsninger
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Vi hjælper dig til et godt og sundt arbejdsmiljø

Hos ARBEJDSMILJØEksperten lægger vi stor vægt på at skabe intelligente løsninger, der er meningsfulde i sig selv, og som virker i sammenhængen. Derfor tænker vi altid i helheder internt og sammen med vores samarbejdspartnere.

Baseret på en tæt dialog med vores kunder søger vi at integrere den enkelte løsning i sin kontekst ved at tage højde for alle de faktorer, som har betydning for et vellykket resultat. Det skaber en dimension mere. Det er sådan, vi ser verden. Det er sådan, vi arbejder...

ARBEJDSMILJØEkspertens services spænder bredt inden for biologisk, kemisk, fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Vi arbejder med private og offentlige virksomheder over hele Danmark for at skabe sikkerhed, forandring og stabilitet i arbejdsmiljøet.

I samarbejde med ledelse og ansatte udvikler og implementerer vi løsninger, der er til gavn for den enkelte og for virksomheden.

Det handler om mennesker! Sådan er vi.

 

Kontakt os, så hjælper vi hele vejen
1 Kontakt

Har du brug for arbejdsmiljørådgivning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi anbefaler, hvilken rådgivning, du har brug for og sætter dig i forbindelse med den konsulent, der har de rette kompetencer til opgaven.

2 Rådgivning

Vores rådgiver tager hånd om din henvendelse. I tæt samarbejde og dialog med dig, finder vi den bedste løsning til netop din virksomhed. 

3 Resultater

Vi arbejder på det mest optimale resultat og har fokus på de forhold, som betyder noget for jer. Se her, hvad tidligere kunder siger.