Workshop: Kommunikation – forebyg konflikter
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Kommunikation – forebyg konflikter

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop som handler om, kommunikation og hvad I ved at styrke jeres kommunikation kan håndtere og forebygge konflikter - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

Mange konflikter bunder i, at vi ikke forstår hinanden. Konflikter er forbundet med stærke følelser som for eksempel vrede og magtesløshed. Det dræner os for energi og arbejdsglæde, ødelægger vores forhold til kolleger og koster i form af sygefravær og opsigelser.

Konflikter er potente, og i virksomheder, hvor de arbejder aktivt med at styrke deres kommunikation, oplever de langt færre konflikter. De oplever også højere arbejdsglæde og bedre trivsel, og de yder tilligemed godt.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad indre og ydre kommunikation er
  • Hvorfor I misforstår hinanden
  • Hvordan I styrker kommunikationen

På workshoppen vil I få viden om, kommunikation og hvad I ved at styrke jeres kommunikation kan håndtere og forebygge konflikter - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere.

I vil for eksempel lære, hvorfor I nogle gange "taler forbi hinanden", og hvordan det kan lede til konflikter. I vil også lære, hvordan I kan håndtere arbejdsdagens udfordringer ved at styrke jeres kommunikation.

Alt dette vil komme til udtryk i jeres virksomhed ved, at I oplever højere arbejdsglæde, og at I yder et større bidrag til jeres fælles mål og sociale fællesskab.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk