Verdensmålene i din virksomhed
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Verdensmålene i din virksomhed

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. Målene trådte i kraft den 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.*

*Kilde: www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

 

Opnå værditilvækst og øget konkurrenceevne med FN's Verdensmål

Sæt fokus på relevante verdensmål i forhold til jeres kerneforretning. Hermed skaber I en tydelig, bæredygtig profil - og viser jeres kunder, hvordan I gør en forskel.

Hos ARBEJDSMILJØEksperten stræber vi efter at skabe løsninger, der passer ind i jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at skabe et overblik over, hvad I allerede gør for at opfylde verdensmålene – fx hvordan I på arbejdspladsen arbejder med ansvarlig forbrug og produktion.

Med baggrund i vores erfaring og viden, hjælper vi jer med at identificere relevante mål og delmål, og ikke mindst med at opbygge kompetencer til at omsætte disse til forretningsmæssig værdi og på længere sigt integrere bæredygtighed i jeres kerneforretning. På den måde spiller I en vigtig rolle i, at verden kan nå de 17 verdensmål.

Læs mere om den samlede virksomhedsløsning her

 

Vil du høre mere om, hvordan du kan komme i gang med at arbejde med FN's Verdensmål i din virksomhed, så kontakt os på 8236 3670 eller skriv til os på mail@ameksperten.dk