Tovholder og problemknuser

- Dronninglund Gymnasium

"Fra dag 1. hvor vi tog kontakt til Arbejdsmiljøeksperten har vi været godt hjulpet vedrørende løsning af påbud fra Arbejdstilsynet".

Kommunikationen med ARBEJDSMILJØEksperten har været særdeles god. På intet tidspunkt har ARBEJDSMILJØEksperten været mere end et telefonopkald væk – og akutte problemer - store såvel som små er tacklet hurtigt og proaktivt.

Vi har i hele forløbet været særdeles trygge ved at have ARBEJDSMILJØEksperten som tovholder og problemknuser.

Af Lars Andersen, inspektør.

 

Vi gør det besværlige let !!

For at få et givende og udviklende sikkerhedsarbejde kræver det en indsats. Denne ressource kan være svær at afsætte i en travl og udfordrende hverdag.

Indgå en aftale med ARBEJDSMILJØEksperten, så sikrer vi, at I får tilført nødvendig viden og engagement til, at sikkerhedsarbejdet bliver interessant og spændende. Vi tager det ”sure” slid med at opbygge struktur og dokumentation, så I altid har styr på jeres sikkerhedsarbejde.

 Når Arbejdstilsynet kommer på besøg, tager I blot mappen frem, samtidig med at I fortæller om, hvordan I styrer jeres sikkerhedsarbejde.

 Den konkrete aftale om indhold og omfang, afhænger af virksomhedens problemstillinger og de ressourcer I selv har mulighed for at bringe i spil.