Workshop: Forandring fryder – eller gør den?
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Forandring fryder – eller gør den?

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop. Her lærer I om, hvordan I - selvom det er svært - kan forandre kulturen i jeres virksomhed, så den styrker jeres mentale sundhed.

Virksomhedskultur beskrives som "den måde vi gør tingene på i virksomheden", og den hænger uløseligt sammen med vores mentale sundhed, fx vores mulighed for at udfolde vores evner og håndtere udfordringer og forandringer på arbejdet.

Det er svært at forandre kulturen, men det er virksomt! Kulturen kommer især til udtryk gennem tre faktorer, og under foredraget vil I derfor lære om og få indsigt i dem.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad værdier, normer og adfærd er
  • Hvordan I kan afdække jeres værdier, normer og adfærd i virksomheden
  • Hvordan I kan ændre på jeres værdier, normer og adfærd i virksomheden

I lærer, hvordan I kan skabe gode betingelser i kulturen for mental sundhed
Foredraget henvender sig til både medarbejdere og ledere, og I vil få to spændende, lærerige og motiverende timer sammen. I løbet af de to timer, får I viden og konkrete redskaber, som kan hjælpe jer med at forandre kulturen i jeres virksomhed.

Når I benytter redskaberne, vil I opleve, at I trives endnu bedre og yder mere for at nå jeres fælles mål. Desuden vil I garanteret alle være motiverede til at lære endnu mere om virksomhedskultur og mental sundhed, og om hvordan I forandrer kulturen i jeres virksomhed, så den styrker jeres mentale sundhed.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk