Workshop: Krudt, kugler og konflikter – hvad gør vi, når vi oplever konflikter i vores virksomhed?
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Krudt, kugler og konflikter – hvad gør vi, når vi oplever konflikter i vores virksomhed?

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop. Workshoppen handler om konflikter, og hvad I sammen kan gøre for at håndtere og forebygge dem - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

De fleste konflikter bunder i de systemer, der danner rammerne på vores arbejdsplads, fordelingen af ressourcer, valg af metoder, vores værdier og/eller følelser. Uanset, hvad de bunder i, er konflikter forbundet med stærke følelser som for eksempel vrede og magtesløshed.

Det dræner os for energi og arbejdsglæde, ødelægger vores forhold til kolleger og koster i form af sygefravær og opsigelser. Konflikter er potente, og i virksomheder, hvor de arbejder aktivt med at håndtere og forebygge konflikter, oplever de langt højere arbejdsglæde og bedre trivsel, og de yder tilligemed godt.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad konflikter er
  • Hvad der kan føre til konflikter i en virksomhed
  • Hvordan I kan håndtere konflikter i jeres virksomhed

I bliver motiverede til at lære endnu mere om konflikter, og hvordan I sammen håndtere og forebygge dem.
I vil få to spændende, lærerige og motiverende timer. Ved at deltage i workshoppen, vil I fx få vigtige input til, hvordan man kan genkende, håndtere og forebygge konflikter, sådan, at I kan håndtere arbejdsdagens udfordringer på en følelsesmæssig intelligent måde.

Alt dette vil komme til udtryk i virksomheden i form af glade ansatte, der yder til det fælles mål og sociale fællesskab. Og alle vil garanteret være motiverede til at lære endnu mere om og træne endnu mere i at håndtere og forebygge konflikter. 

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk