Workshop: Plante smil og plante sundhed – hvordan I skaber mental sundhed ved at bevæge jer på arbejdspladsen
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Plante smil og plante sundhed – hvordan I skaber mental sundhed ved at bevæge jer på arbejdspladsen

Workshop – Psykisk arbejdsmiljø

Jeres vært tager jer med på en 2-timers workshop. Her lærer I om, hvordan I forankrer fysisk aktivitet i jeres daglige arbejdsdag og herigennem sikre jeres mentale sundhed.

Der er kommet mere fokus på Sundhedsfremme gennem de senere år, og især spørgsmålet om "Hvordan virksomheder kan støtte fysisk aktivitet og herigennem støtte de ansattes mentale sundhed?" optager stadig flere.

En oplagt mulighed er at arbejde med at skabe et sundhedsmiljø. Et sundhedsmiljø bygger på en helhedsorienteret tankegang, og virksomheden arbejder målrettet med at tilpasse de strukturer, som danner rammerne for medarbejdernes daglige aktiviteter.

Fx er langt de fleste ansatte fysisk aktive, hvis virksomheden "lukker" én time per dag, mens deltagerne gør klar til og dyrker fysisk aktivitet sammen. Modsat stopper den fysiske aktivitet oftest indenfor kort tid, når den bliver afhængig af enkelte personers initiativ.

Provokerende, ja - men virksomt! Under foredraget vil I derfor høre mere om teorien bag et sundhedsmiljø, og I vil blive inspireret til, hvordan I kan skabe de rigtige rammer på jeres arbejdsplads.

  • Det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop, hvor I lærer om …
  • Hvad mental sundhed og fysisk aktivitet er
  • Hvordan de to hænger sammen
  • Hvordan vi med de rigtige rammer og vilkår i vores virksomhed kan undgå, at det at få mere mental sundhed gennem fysisk aktivitet bliver en "døgnflue"

I vil blive klar til at tage de første skridt frem mod at skabe gode rammer for fysisk aktivitet og mental sundhed i jeres virksomhed.
Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere, og I vil få to spændende, lærerige og motiverende timer sammen. I løbet af de to timer, får I viden og konkrete redskaber, som kan hjælpe jer med at skabe gode rammer hos jer.

Når I benytter redskaberne, vil I opleve, at I bliver stærkere og sundere, og at I sammen yder bedre til at nå jeres fælles mål. Desuden vil I garanteret alle være motiverede til at lære endnu mere om fysisk aktivitet og mental sundhed, og om hvordan I forandrer rammerne på jeres virksomhed, så den styrker jeres fysiske og mentale sundhed.

Prisen er 10.000 kr. ekskl. moms + transport for 2 timers workshop.


Kontakt os endelig for yderligere informationer
Telefon 8236 3670, mail@ameksperten.dk