ARBEJDSMILJØEkspertens 2019 i højdepunkter » ARBEJDSMILJØEksperten A/S
Pia Hynding Jacobsen
Har du spørgsmål?
Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

ARBEJDSMILJØEkspertens 2019 i højdepunkter

Vi kan glæde os over det 2019, der nu snart er gået. Det har været et år, hvor ARBEJDSMILJØEksperten er gået mange nye veje, har udviklet nye koncepter og fået spændende relationer både her i landet og ude i verden.
 
 
Kurser som e-learning

En lang række af vores arbejdsmiljø- og sikkerhedskurser blev i starten af året tilgængelige på en e-learning platform. Det har givet vores kursister en nemmere adgang til uddannelse i deres eget tempo, tid og sted.
Se hvilke e-learning kurser vi tilbyder

 

ARBEJDSMILJØEksperten i Kina
I marts måned besøgte ARBEJDSMILJØEksperten Kina, sammen med en delegation af repræsentanter for danske udviklingsprojekter, for at se på mulighederne for et kommende samarbejde med den voksende kinesiske plejesektor. Besøget var et godt afsæt til en god relation til spændende kontakter i Kina. I dette efterår fik vi således fint besøg på vores hovedsæde i Esbjerg, hvor repræsentanter for den kinesiske ambassade lagde vejen forbi.
Læs om besøget i Kina her

 
Sundhed og Trivsel på 100 dage

I år satte vi fuldt fokus på sundhed og trivsel hos den enkelte medarbejder, men til gavn for hele arbejdspladsen og virksomhedens bundlinje. Et helt nyt virtuel sundhedskoncept med navnet "Sundhed og Trivsel på 100 dage" så dagens lys. Konceptet skaber i dag vejen til en bedre fysisk og mental sundhed for medarbejdere over hele landet. 
Læs mere om Sundhed og Trivsel på 100 dage her 

 
HSEQ netværk i Esbjerg 

I sommeren 2019 lagde et nyt HSEQ netværk fra land på havnen i Esbjerg under ledelse af vores rådgiver, Dorthe Petersen. Netværket er stadig under langsom opstart og inviterer til den anden temadag den 29. januar 2020. Vi ser frem til at tage imod endnu flere medlemmer i det nye år.
Læs mere om HSEQ Netværket her

 
Gratis e-bog 

Som en god afslutning på 2019 lancerede vi for nyligt ARBEJDSMILJØEkspertens første e-bog med titlen "10 gode råd til din trivsel på arbejdspladsen". Mange har allerede benyttet sig af gratis at kunne downloade e-bogen fra vores hjemmeside. Vi kan godt afsløre, at endnu en e-bog er under udarbejdelse.
Download e-bogen gratis her

 

Vi takker vores mange kunder og samarbejdspartnere for et godt 2019 og ser frem til spændende opgaver og nye udfordringer i det kommende år - og årti.